Transporturi Rutiere

Suntem aici pentru a va oferi SOLUTII de transport intern si international de marfa croite pentru nevoile dumneavoastra SPECIFICE. Avem tot ce ne trebuie pentru a va oferi servicii la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Atat experienta noastra in transportul intern si international de marfa, cat si atentia acordata cerintelor dumneavoastra sunt calitatile cheie ale companiei noastre. Contributia noastra la SUCCESUL DUMNEAVOASTRA reprezinta misiunea echipei Cargo Spedition. Speram sa va convingem de toate calitatile noastre atunci cand lucram pentru dumneavoastra!

Politica in Transporturi

Efectuam curse de transport marfa intern si international catre orice locatie din Europa, cu autocamioane moderne, soferi experimentati si costuri optime.

Firma Cargo Spedition este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti care se imbina armonios cu oameni experimentati in transporturile interne de marfuri. In cadrul firmei noastre activeaza atat soferi profesionisti, mecanici auto, electricieni, cat si personal specializat in activitati de birou (secretariat, contabilitate, IT, relatii cu clientii).

Toate transporturile interne si internationale de marfuri realizate de noi sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit.

Va garantam cotatii avantajoase de preturi, incadrare in orarele de deplasare si o disciplina exemplara in relatiile cu clientii.